Potřebujete pomoc?
Nechte nám zprávu nebo
volejte: 723 777 482

Novinky

Co je nového v posledních aktualizacích operačního systému Windows?

Autor
Jakub
publikováno
30.11.2021

Nejnovější verze Windows, tedy Windows 11, přináší lepší zabezpečení, nové funkce a umožní vám kreativněji a jednodušeji pracovat s jednotlivými programy. Pojďme se na některé funkce podívat zblízka.

Nejnovější verze Windows, tedy Windows 11, přináší lepší zabezpečení, nové funkce a umožní vám kreativněji a jednodušeji pracovat s jednotlivými programy. Pojďme se na některé funkce podívat zblízka.


V aplikaci Microsoft Store najdete všechny aplikace, které potřebujete. Najdete zde například i hry nebo filmy. 

Všechny důležité informace o počasí, novinkách doma i ve světě či důležité body z vašeho kalendáře zobrazíte jednoduchým potáhnutím prstem zleva doprava. Poté se na levé části vaší obrazovky zobrazí panel s jednotlivými informacemi. 

Po stisknutí klávesy s logem Windows a Z budete moci rychle uspořádat vámi otevřené aplikace. Zvolte formu uspořádání tak, abyste optimalizovali prostor na vaší obrazovce. 

Abyste měli i počítačovou plochu hezky uklizenou a cítili se dobře, nabízí Microsoft různé možnosti pro pozadí a motivy. I tímto způsobem se může vaše pracovní produktivita zlepšit.

Na hlavním panelu najdete aplikaci s názvem Chat. Má ikonu bílé kamery ve fialovém rámu. Díky této aplikaci můžete téměř okamžitě zahajovat hovory či chaty. Pokus váš protějšek používá Android či iOS, můžete mu jednoduše poslat odkaz a on se tak může rychleji připojit. Tato aplikace se plynule spojuje s aplikacemi Outlook a Kalendář, tím se vaše připojení ještě více zjednoduší a díky kalendáři na žádnou ze svých plánovaných schůzek nezapomenete.

Windows 11 se také pyšní vysoce kvalitní optimalizací výkonu pro hry.

Můžete zakoupit počítač s předem nainstalovaným OS Windows 11. Mnoho počítačů s Windows 10 je přizpůsobených k aktualizaci na novější generaci zdarma. Jestliže budete mít s instalací nějaké problémy, neváhejte se na nás obrátit, rádi vám poradíme. 






Tags:

Další články